SmartDOG-testit (Katriina Tiira)

Pe 8.9.2017 ja La 9.9.2017

smartDOG POP UP testitilaisuus

Mietitkö mitä parhaan ystäväsi mielessä pyörii? Mitä tiedät koirasi ongelmanratkaisukyvystä, muistista, kyvystä loogiseen päättelyyn tai itsehillinnästä? Entä miten hyvin koira lukee eleitäsi, tai millainen keskittymiskyky koirallasi on? SmartDOG testeillä voit saada tietoa kaikesta tästä. Testien avulla kartoitetaan koirasi vahvuudet ja ne alueet, joihin koulutuksessa ja arkielämässä kannattaa kiinnittää huomiota. SmartDOG testit perustuvat uusimpaan koirien käyttäytymistutkimukseen ja ovat kaikille koirille sopivia testejä. Testit suorittaa koirien käyttäytymistutkija Katriina Tiira (FT).

Katriina Tiira luennoi OnniDogissa perjantaina ja lauantaina, ja luennon jälkeen on mahdollista päästä testaamaan koira smartDOG -testillä. Tutustu testeihin täällä https://smartdog.fi/smartdog-testit ja varaa aikasi etukäteen os. ilmoittautuminen@onnidog.fi. Kaikkiin testeihin voi osallistua sekarotuiset ja rotukoirat. Koiran täytyy ainoastaan pystyä syömään makupaloja testissä, koiran ei tarvitse osata mitään.

Suosituin ja laajin testipaketti smartDOG KOGNITIO (ovh 198-,) sisältää mm. itsehillinnän, muistin, ongelmanratkaisukyvyn ja -strategian, ihmisen eleiden lukukyvyn sekä sosiaalisen oppimisen testauksen ja kestää 1,5h. KOGNITIO sopii koiralle 7kk ylöspäin, eikä yläikärajaa ole. Testiin sisältyy laaja raportti sekä pääsy jatkuvasti päivittyvään tietokantaan, jossa voit verrata oman koirasi tulosta muihin saman ja erirotuisten koirien tuloksiin. Testi maksetaan pankkikortilla (tai tasaraha mikäli käteinen) testin jälkeen.

Leave a Comment