Kiitos kaikille, ensi vuonna uudelleen! Ilmoittaudu jo nyt!

Lämmin kiitos kaikille, jotka olitte mukana OnniDog’17-tapahtumassa!

Osallistujille on lähtenyt sähköpostitse linkki palautelomakkeeseen. Olisimme kovin iloisia, jos mahdollisimman moni ehtisi vastaamaan. Näin voimme kehittää tapahtumaa vielä paremmaksi, palvelemaan mahdollisimman kattavasti kaikki koiraharrastajia!

Kun vastaat 15.10. mennessä, olet mukana yllätyspaketin arvonnassa. Muistathan laittaa mukaan sähköpostiosoitteesi, jos haluat mukaan arvontaan.

Ennakkoilmoittautumisen vuodelle 2018 voi tehdä jo nyt!

Se ei ole vielä sitova, mutta ennakkoilmoittautujat saavat aikataulun sähköpostiinsa viikkoa ennen sen julkaisua täällä nettisivuilla. Näin ollen he pääsevät heti varaamaan paikat haluamistaan koulutuksista! On tulossa jälleen hienoja erikoistreenejä, joihin pääsee siis normaalisti OnniDogin rannekkeella, niiden koulutuspaikat täyttyvät varmaan jälleen tunnin sisään ellei nopeamminkin.

Ensi vuoden hinnat päivittyvät pian. Suurta nousua ei ole tulossa :)!

Kaunista syksyä kaikille!

Terveisin,

Maria ja koko OnniDogin tiimi

Leave a Comment